Gain dizisi Cezailer'den teaser yayınlandı

5.931 Gösterim
26 Ağustos 2022 14:06
Gain dizisi Cezailer'den teaser yayınlandı

Başrollerini Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı Cezailer'den teaser yayınlandı. Rosenhan Deneyi’ni tekrarlayan bir psikiyatristin yaşadıklarını konu alan dizi, 29 Eylül'den itibaren Gain ekranlarında olacak.


Mert Güngel adlı bir psikiyatristin kariyeri için bilim tarihinin en sarsıcı deneylerinden olan Rosenhan Deneyi'ni Türkiye'de tekrarlamak isterken 2 hafta kalmak üzere girdiği hastanede mahsur kalmasıyla deneyin içinden çıkılmaz bir kabusa dönüşmesini konu alan Cezailer'den teaser yayınlandı. Senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un yazdığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz 'un yaptığı dizi, 29 Eylül'den itibaren Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yapımını Most Yapım’ın üstlendiği Cezailer'de, sonrasında doktorlara hasta olmadığını ispatlayarak oradan çıkabilmek amacıyla akıl hastası taklidi yaparak cezai ehliyeti olmayan hastalarla dolu bir akıl hastanesine yatan psikiyatr Mert Güngel karakterine Yiğit Özşener hayat verirken, klinik şefi Menderes rolünü Rıza Kocaoğlu oynuyor. Esra Bezen Bilgin'in lafını söylemekten asla çekinmeyen ve kimseden korkmayan psikiyatr Gamze'yi, Hayal Köseoğlu'nun ise cezailerin her şeyiyle ilgilenen hemşire Simge’yi canlandırdığı dizinin kadrosunda ayrıca cezailer koğuşunda yatan ve farklı psikiyatrik hastalıkları olan kişileri oynayan Hakan Karsak, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Şerif Erol, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal gibi isimler yer alıyor.

29 Eylül'de Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Cezailer dizisinden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.