Hakan Karsak

Hakan Karsak

Doğum Bilgisi

1 Nisan 1975

Yaş

45


Gelecek Filmler

Kovan Dram

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

25 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aman Reis Duymasın 13 Aralık 2019
TME Films 404.996 6.856.248
Kelebekler 30 Mart 2018
Chantier 134.682 1.998.152
Kardeşim Benim 2 24 Kasım 2017
UIP Türkiye 573.605 6.574.809
Sarmaşık 4 Aralık 2015
M3 Film 26.381 267.259
Kuzu 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 11.838 116.619
M3 Film 2.807 25.198
Kumun Tadı 21 Kasım 2014
M3 Film 3.620 21.370
Deniz Seviyesi 7 Kasım 2014
M3 Film 5.286 52.436
Muska 25 Temmuz 2014
Roll Caption 117.867 1.134.015
Silsile 7 Mart 2014
UIP Türkiye 31.088 329.784
Yangın Var 9 Aralık 2011
UIP Türkiye 108.455 886.763
Press 18 Mart 2011
Tiglon 25.832 179.368
Ay Lav Yu 12 Mart 2010
Medyavizyon 211.011 1.553.583