Hakan Karsak

Hakan Karsak

Doğum Tarihi

1 Nisan 1975

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 ₺21.854 1.194
13.12.2019 ₺6.856.248 404.996
30.03.2018 ₺1.998.152 134.682
24.11.2017 ₺6.574.809 573.605
04.12.2015 ₺267.259 26.381
19.06.2015 ₺116.619 11.838
23.01.2015 ₺25.198 2.807
21.11.2014 ₺21.370 3.620
07.11.2014 ₺52.436 5.286
25.07.2014 ₺1.134.015 117.867
07.03.2014 ₺329.784 31.088
09.12.2011 ₺886.763 108.455
18.03.2011 ₺179.368 25.832
12.03.2010 ₺1.553.583 211.011