Hakan Karsak

Hakan Karsak

Doğum Tarihi

1 Nisan 1975

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 21.854 TL 1.194
13.12.2019 6.856.248 TL 404.996
30.03.2018 1.998.152 TL 134.682
24.11.2017 6.574.809 TL 573.605
04.12.2015 267.259 TL 26.381
19.06.2015 116.619 TL 11.838
23.01.2015 25.198 TL 2.807
21.11.2014 21.370 TL 3.620
07.11.2014 52.436 TL 5.286
25.07.2014 1.134.015 TL 117.867
07.03.2014 329.784 TL 31.088
09.12.2011 886.763 TL 108.455
18.03.2011 179.368 TL 25.832
12.03.2010 1.553.583 TL 211.011