Gain'de yayınlanacak olan yeni dizi Cezailer'e ilk bakış!

4.945 Gösterim
20 Haziran 2022 14:34
Gain'de yayınlanacak olan yeni dizi Cezailer'e ilk bakış!

Gain'de yayınlanacak olan Rıza Kocaoğlu ve Yiğit Özşener'li yeni dizi Cezailer'den ilk görseller paylaşıldı. Dizi,  1969 yılında ABD’de gerçekleştirilmiş Rosenhan Deneyi’nin, Türkiye’de tekrarlanmasıyla yaşananları konu alıyor.


Kendi gibi aklı başında yedi arkadaşıyla ülkenin dört bir yanındaki farklı psikiyatri hastanelerine yatıp doktorların kendilerini gerçekten hasta olanlardan ayırt edebilmelerini bekleyen David Rosenhan'ın sarsıcı deneyini Türkiye’de yinelemek isteyen psikiyatr Mert Güngel'in 2 hafta kalmak üzere girdiği hastanede mahsur kalmasıyla yaşananları konu edinen Cezailer'den ilk görseller yayınlandı. Başrollerini Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı dizi, yakında Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Dizide, Rıza Kocaoğlu klinik şefi Menderes'e, Yiğit Özşener zamanla kendisinin bir psikiyatr olduğu gerçekliğinden uzaklaşan ve mahsur kaldığı hastaneden çıkabilmek için çaresizce her yolu deneyen psikiyatr Mert'e, Esra Bezen Bilgin lafını söylemekten asla çekinmeyen ve kimseden korkmayan psikiyatr Gamze’ye, Hayal Köseoğlu cezailerin her şeyiyle ilgilenen hemşire Simge’ye hayat veriyor. Senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un yazdığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz'un yaptığı Cezailer'in kadrosunda bu dört oyuncunun yanı sıra Hakan Karsak, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Şerif Erol, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal gibi isimler yer alıyor. 

 

Yapımını daha önce İkinci Bahar, Sıla, Hayat Şarkısı, Şeref Bey, Elbet Bir Gün, Kurşun, Çoban Yıldızı ve Hayat Sırları dizilerine imza atan Most Yapım'ın üstlendiği Cezailer'den yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.