Gain'de izleyebileceğiniz birbirinden farklı 6 yerli komedi dizisi

34.477 Gösterim
30 Kasım 2021 12:50
Gain'de izleyebileceğiniz birbirinden farklı 6 yerli komedi dizisi

Kendine has içerikleriyle dikkat çeken Gain'de yer alan, birbirinden farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli komedi dizilerini sizin için derledik.


10 Bin Adım

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın canlandırdığı, bütün küçük hesapları patlayan iki eski sevgili Mehmet ve Ezgi'nin, sağlıklı yaşam için birlikte yürümeye karar vermesi ve her yürüyüşte bu kararı gözden geçirmelerine sebep olacak olaylar yaşamaları fakat ısrarla her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeye devam etmeleriyle yaşanan komik durumları anlatan 10 Bin Adım, 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla platformda yer alıyor. Devin Özgür Çınar'ın kaleminden çıkan dizi şubat ayında 2. sezon onayı almıştı.

Ayak İşleri

Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı, gözlerini kapayıp vazifesini yapan görev adamı Vedat ile Güven Murat Akpınar'ın canlandırdığı attığı her adımı sorgulayan Evren'in, zengin bir iş adamının ayak işlerini yaparken her bölüm başka bir macera yaşamalarını anlatan dizinin senaristliğini Caner Özyurtlu ve Volkan Öge paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor. Sarp Akkaya, Esra Ruşan ve Sarp Apak gibi isimlerin konuk oyuncu olarak desteklediği dizinin 10 bölümden oluşan bir sezonu bulunuyor.

Ex-aşkım

Bir sebeple ya da rastlantı sonucu bir kafede karşı karşıya gelen eski sevgililerin arasındaki ilişkinin mizahi bir dille anlatıldığı dizi, yarım kalmış aşklara, iz bırakan ilişkilere, ihanetlere ve yaşanan komik olaylara odaklanıyor. Senaryosunu Ebru Erdem’in kaleme aldığı Ex-aşkım, 24 bölümlük bir sezondan oluşuyor ve oyuncu kadrosunda Yiğit Kirazcı, Sahra Şaş, Devrim Özkan, Hakan Emre Ünal, Özgü Kaya gibi isimler bulunuyor.

Orta! Kafa! Aşk!

Can Sipahi'nin oynadığı Semih ile Su Kutlu'nun hayat verdiği Selin'in ilişkilerindeki tüm anların, Engin Hepileri ve Cengiz Bozkurt'un canlandırdığı Mesut Çak ve Fikri Bilir karakterleri tarafından maç spikerleri tadında anlatılmasıyla izleyiciye aktarıldığı dizi, 10 bölümden oluşuyor.

Özelden Yürüyenler

Bir reklam ajansındaki aşklara, entrikalara, kadın-erkek arkadaş gruplarında dönen geyiklere, beyaz yaka klişelerine anlık mesajlar aracılığıyla tanık olunan bir komedi dizisi olan Özelden Yürüyenler, 13'er bölümden oluşan 2 sezondan oluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Nursena Yılmaz, Yiğit Kalkavan, Zeynep Parla, Diren Can Demir, Buse Karadeniz, Özgür Uysal, Hilal Şefkatli, Ersel Sibil gibi isimler yer alıyor.

500T: Kayıp Otobüs

İstanbul’u baştan başa kat eden efsane hattaki otobüsün içindeki yolcularıyla ortadan kaybolmasına dair sır perdesini incelerken, olayı esrarengiz teoriler, kayıp yakınları, görgü tanıkları, uzmanlar ve araştırmacı-yazarların yorumlarıyla mercek altına alan mockumentary (sahte belgesel) türündeki 500 T: Kayıp Otobüs'ün kadrosunda Çetin Tankoç, Cengiz Güleryüz, Nesibe Cebeci gibi oyuncular yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.