Gain'de izleyebileceğiniz 7 yabancı mini dizi

3.803 Gösterim
22 Şubat 2022 16:17
Gain'de izleyebileceğiniz 7 yabancı mini dizi

Gain ekranlarında bir çırpıda izleyebileceğiniz, birbirinden farklı hikâyeleriyle dikkat çeken yabancı mini dizileri sizin için derledik.


Wayne

Wayne, şiddet eğilimli içine kapanık, sivri bir karakteri olan 15 yaşındaki bir gencin, kanser nedeniyle kaybettiği babasının ölmeden önce çalınan klasik arabasını bulmak için sevgilisini de alarak Boston'dan Florida'ya doğru bir yolculuğa çıkmasıyla yaşananları konu ediniyor. Başrollerinde Mark McKenna ve Ciara Bravo'nun yer aldığı dizi, 10 bölümden oluşuyor.

Trust

Trust, milyarder bir petrol kralı olan John Paul Getty’nin 16 yaşındaki hippi torununu kaçıran İtalyan mafyasının, çocuğun geri verilmesi için parası çok kıymetli olan John Paul Getty’nin asla ödemeyeceği bir fidye istemesiyle yaşananlara odaklanıyor. Harris Dickinson'ın kaçırılan torunu, Donald Sutherland'in ise zengin iş adamını oynadığı dizi, 10 bölümden oluşuyor.

The Loudest Voice

The Loudest Voice, tartışmalı bir şekilde perde arkasından Cumhuriyetçi Parti'yi yöneten ve dünya liderlerine danışmanlık yapan Fox News'in kurucusu Roger Ailes'in kariyerindeki yükselişi ve hayatının son yıllarında taciz suçlamalarıyla yaşadığı düşüşü mercek altına alıyor. Russell Crowe'un Roger Ailes'e hayat verdiği dizi, 7 bölümden oluşuyor.

Confess

Confess, her şeyini kaybetmiş 26 yaşındaki bir kadınla iş aramak için girdiği sanat galerisinde tanışıp aşık olduğu gizemli sanatçı arasında itiraf edilmesi kolay olmayan büyük bir sırrın varlığı sonucu yaşananları konu ediniyor. Colleen Hoover'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrollerinde Katie Leclerc ve Ryan Cooper yer alıyor. Dizi, 7 bölümden oluşuyor.

A Family Tale

A Family Tale, İtalyan donanmasında asker olan evin babası sık sık göreve gittiği için, Roma’da tek başlarına yaşayan hiç büyümemiş bir anne olan Emma ile onun tam tersi sorumluluk sahibi kızı Micol'un geçmişle yüzleşmek zorunda kalmalarıyla yaşadıklarını konu alıyor. The Young Pope'ın yapımcılarının elinden çıkan dizi, 12 bölümden oluşuyor.

Years and Years

Years and Years, İngiltere’nin yavaş yavaş diktatörlükle yönetilen bir ülkeye dönüşmesiyle Manchester’da yaşayan Lyons ailesinin 2019-2034 yılları arasındaki siyasi çalkantılar, ekonomik istikrarsızlık ve teknolojik gelişmelerle sarsılan yaşamını konu alıyor. Başrollerinde Russell Tovey, Rory Kinnear, T'Nia Miller, Ruth Madaley, Anne Reid, Jessica Hynes ve Emma Thompson gibi isimlerin yer aldığı dizi, 6 bölümden oluşuyor.

The Collapse

The Collapse, modern toplumun birden çöktüğü, doğal kaynakların hızla azalmaya başladığı bir ülkede yaşanan kaosun her biri toplumun farklı sınıflarından olan vatandaşları nasıl etkilediğini gözler önüne seren hikâyeler anlatıyor. Orijinal adı L'Effondrement olan Fransız yapımı mini dizi, 8 bölümden oluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.