Ertan Saban ve Damla Sönmez'li Kötü Kan dizisinin yayın tarihi açıklandı

816 Gösterim
28 Ağustos 2024 15:35
Ertan Saban ve Damla Sönmez'li Kötü Kan dizisinin yayın tarihi açıklandı

Ertan Saban'ın başrolü Damla Sönmez ile paylaştığı Kötü Kan, 6 Eylül'den itibaren cuma akşamları Now TV'de ekranlara gelecek. Dizi, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın hikâyesini takip ediyor.


Ertan Saban'ın başrolü Damla Sönmez ile paylaştığı Kötü Kan dizisi 6 Eylül'den itibaren cuma akşamları Now TV'de ekranlara gelecek. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan ikilisinin kaleme aldığı dizi, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın hikâyesini takip ediyor.

 

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Kötü Kan dizisinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor. Ertan Saban'ın Kartal, Damla Sönmez'in Nazan karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunu Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk Gidişoğlu, Murat Göçmez ve Ziya Kürküt oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.