Hüseyin Avni Danyal

Hüseyin Avni Danyal


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Seni Seven Ölsün 14 Ekim 2016
CGV Mars D. 48.624 516.535
Delibal 25 Aralık 2015
Warner Bros. 1.465.092 16.805.210
Son Mektup 18 Mart 2015
Pinema 810.138 6.514.906
UIP 2.418.090 21.910.790
Pinema 3.474.495 31.645.541
Güz Sancısı 23 Ocak 2009
Özen Film 576.428 4.660.887
Şeytanın Pabucu 26 Aralık 2008
Medyavizyon 228.490 1.762.617
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Çinliler Geliyor 8 Aralık 2006
Özen Film 23.890 152.367