Ziya Kürküt

Ziya Kürküt

Doğum Bilgisi

19 Haziran 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 44.492 468.131
Kahraman Koala 27 Mayıs 2016
CGV Mars D. 46.982 505.148
Kahraman Miçolar 31 Temmuz 2015
CGV Mars D. 79.600 873.423
Kurbağa Prens 26 Haziran 2015
CGV Mars D. 60.410 637.249
7 Cüceler 30 Ocak 2015
CGV Mars D. 157.943 1.726.279
Arı Maya 31 Ekim 2014
UIP Türkiye 328.614 3.825.385
Çizmeli Kedi 13 Ocak 2012
UIP Türkiye 697.522 7.273.265
UIP Türkiye 220.521 1.399.326
Sevimli Canavarlar 19 Nisan 2002
UIP Türkiye 27.239 335.378
Oyuncak Hikayesi 2 12 Mayıs 2000
UIP Türkiye 149.549 283.062