Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerinde yer aldığı Kötü Kan dizisinin çekimleri başladı

1.539 Gösterim
15 Temmuz 2024 16:26
Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerinde yer aldığı Kötü Kan dizisinin çekimleri başladı

Ertan Saban'ın başrolü Damla Sönmez ile paylaştığı Kötü Kan dizisinin çekimleri başladı. Yeni sezonda Now TV'de ekranlara gelecek olan dizi, mafya grubuyla başı derde girmesi sonrası yıllardır uzakta yaşadığı ailesinin yanına sığınan eski bir polis memurunun hikâyesini takip ediyor.


Son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren Ertan Saban'ın başrolü birçok fenomen dizide yer alan Damla Sönmez ile paylaştığı Kötü Kan dizisinin çekimleri başladı. Yeni sezonda Now TV'de ekranlara gelecek olan dizi, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla
başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşadığı ailesinin yanına dönmesiyle birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

 

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Kötü Kan dizisinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu dizide Saban ve Sönmez ikilisine Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum ve Deniz Bolışık eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.