Emma Stone, Jesse Eisenberg ve Woody Harrelson'ın rollerine geri döndüğü Zombieland: Double Tap filminden ilk fragman!

3.891 Gösterim
26 Temmuz 2019 10:10
Emma Stone, Jesse Eisenberg ve Woody Harrelson'ın rollerine geri döndüğü Zombieland: Double Tap filminden ilk fragman!

2009 yapımlı Zombieland'in bu devam filminde Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ve Woody Harrelson sevilen rollerine geri dönüyor.


Zombi saldırısı sonrası dünyada çok az sayıda insan kalmış ve her biri kendi yolunda yaşam mücadelesini sürdürürken beklenmedik bir anda yolları kesişen Wichita, Little Rock, Columbus ve Tallahassee'nin oluşturdukları grubun maceralarını anlatan 2009 yapımlı Zombieland'in devam filmi Zombieland: Double Tap'in yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi Ruben Fleischer oturmaya devam ediyor. Her üyesi birbirinden farklı bu aykırı grubun yıllar içerisinde bir aile dönüşmeyi ve kaos ortamında hayatta kalma becerilerini son sürat kullanmaya devam ettikleri filmde Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ve Woody Harrelson sevilen rollerine yeniden hayat veriyor.

Kadrosunda Zoey Deutch, Bill Murray, Rosario Dawson ve Luke Wilson gibi isimlerin yer aldığı Zombieland: Double Tap, 15 Kasım 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Merakla beklenen filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.