Rosario Dawson

Rosario Dawson

Doğum Bilgisi

9 Mayıs 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Saplantı 5 Mayıs 2017
Warner Bros. Türkiye 32.832 413.824
Kayıp Çocuk 2 Ocak 2015
CGV Mars D. 5.274 74.500
Pinema 79.724 995.880
Trans 14 Haziran 2013
Tiglon 14.765 136.803
Durdurulamaz 12 Kasım 2010
Tiglon 82.470 825.215
Tiglon 101.179 855.288
Yedi Yaşam 13 Mart 2009
Warner Bros. Türkiye 93.020 824.871
Kartal Göz 3 Ekim 2008
UIP Türkiye 97.252 886.049
Ölüm Geçirmez 15 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 58.937 500.811
Chantier 7.816 75.233
Günah Şehri 15 Temmuz 2005
Warner Bros. Türkiye 142.810 1.008.643
Büyük İskender 26 Kasım 2004
Pinema 336.096 2.730.502
25. Saat 30 Mayıs 2003
UIP Türkiye 45.747 271.561
Siyah Giyen Adamlar 2 26 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 214.947 832.136