Rosario Dawson

Rosario Dawson

Doğum Tarihi

9 Mayıs 1979

Yaş

42


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.05.2017 413.824 TL 32.832
02.01.2015 74.500 TL 5.274
22.08.2014 995.880 TL 79.724
14.06.2013 136.803 TL 14.765
12.11.2010 825.215 TL 82.470
19.02.2010 855.288 TL 101.179
13.03.2009 824.871 TL 93.020
03.10.2008 886.049 TL 97.252
15.06.2007 500.811 TL 58.937
19.01.2007 75.233 TL 7.816
15.07.2005 1.008.643 TL 142.810
26.11.2004 2.730.502 TL 336.096
30.05.2003 271.561 TL 45.747
26.07.2002 832.136 TL 214.947

Diğer Filmleri