Emily Blunt'lı western dizisi The English'ten ilk görseller yayınlandı

2.011 Gösterim
19 Ağustos 2022 16:23
Emily Blunt'lı western dizisi The English'ten ilk görseller yayınlandı

Başrollerini Emily Blunt ve Chaske Spencer'ın paylaştığı western dizisi The English'ten ilk görseller yayınlandı. BBC ile Amazon'un ortak yapımı olan dizi, kasım ayında ekranlarda olacak.


1890'ların Amerika'sında oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu adamdan intikam almak için yollara düşen Lady Cornelia Locke adlı aristokrat bir İngiliz kadın ile Eli Whipp adlı eski süvarinin zorlu bir coğrafyayı geçmek için güçlerini birleştirmesini konu edinen dönem dizisi The English'ten ilk görseller yayınlandı. Yapımını Amazon Studios ve BBC'nin birlikte üstlendiği dizi, altı bölümden oluşacak ve kasım ayında izleyiciyle buluşacak. 

 

The Honorable Woman'la tanınan Hugo Blick tarafından yazılıp yönetilen dizide; ortak bir geçmişe sahip olduklarının farkında olmadan, fiziksel ve psikolojik olarak sınanarak ve zamanla daha korkunç hâle gelen engellerle yüzleşerek Wyoming'in Hoxem kasabasına ulaşmaya çalışan Cornelia Locke ile Eli Whipp'e Emily Blunt ve Chaske Spencer hayat verirken Stephen Rea, Valerie Pachner, Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones ve Ciarán Hinds gibi isimler iki oyuncuya eşlik ediyor.

 

Kasım ayından itibaren Britanya'da BBC Two ve BBC iPlayer; ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da ise Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak olan The English dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety, BBC

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.