Emily Blunt'lı The English dizisinden teaser yayınlandı

1.401 Gösterim
1 Eylül 2022 15:58
Emily Blunt'lı The English dizisinden teaser yayınlandı

Başrollerini Emily Blunt ve Chaske Spencer'ın paylaştığı The English dizisinden teaser yayınlandı. BBC ile Amazon'un ortak yapımı olan dizinin 6 bölümlük ilk sezonu, 10 Kasım'dan itibaren ekranlarda olacak.


Aristokrat bir İngiliz kadın ile eski bir süvari izcisinin 1890'da Amerika'nın ortasında çıktığı zorlu yolculuğa odaklanarak ırk, aşk ve güç üzerine bir hikâye anlatacak olan The English dizisinden teaser yayınlandı. Yapımını Amazon Studios ve BBC'nin birlikte üstlendiği dizi, Birleşk Krallık'ta 10 Kasım'da BBC Two ve BBC iPlayer üzerinden ekrana geldikten bir gün sonra diğer ülkelerde Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.

 

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak olan dizinin başrollerinde oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu adamdan intikam almak için yollara düşen Lady Cornelia Locke adlı aristokrat bir İngiliz kadına hayat veren Emily Blunt ile geçmişten bir bağları olduğunu bilmeden ona çıktığı yolculukta eşlik eden Eli Whipp adlı eski bir süvari izcisini canlandıran Chaske Spencer yer alıyor. The Honorable Woman'ın yaratıcısı Hugo Blick tarafından yazılıp yönetilen dizinin kadrosunda başrollerdeki iki oyuncunun yanı sıra Nicholas AAron, Miguel Alvarez, Stephen Rea, Valerie Pachner, Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones ve Ciarán Hinds gibi isimler bulunuyor.

 

10 Kasım'da tüm bölümleriyle ekranlardaki yerini alacak olan western dizisi The English'ten yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: BBC

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.