Emily Blunt'lı mini dizi The English'ten fragman yayınlandı

1.876 Gösterim
14 Ekim 2022 15:08
Emily Blunt'lı mini dizi The English'ten fragman yayınlandı

Başrollerini Emily Blunt ve Chaske Spencer'ın paylaştığı western dizisi The English'ten yeni bir fragman yayınlandı. BBC ile Amazon'un ortak yapımı olan 6 bölümlük mini dizi, 10 Kasım'dan itibaren ekranlarda olacak.


Emily Blunt'ın hayat verdiği Cornelia Locke adlı aristokrat bir İngiliz kadın ile Chaske Spencer'ın oynadığı Eli Whipp adlı eski bir süvarinin 1890'da Amerika'nın ortasında birlikte çıktıkları zorlu yolculuğu konu alan The English dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Mini dizinin sırasıyla What You Want & What You Need, Path of the Dead, Vultures on the Line, The Wounded Wolf, The Buffalo Gun ve Cherished adlarını taşıyan altı bölümü aynı anda izleyiciyle buluşacak.

 

Dünya prömiyerini bu hafta sonu BFI Londra Film Festivali'nde yapacak olan The English, Birleşk Krallık'ta 10 Kasım'da BBC Two'da ekrana geldikten bir gün sonra diğer ülkelerde Amazon Prime Video üzerinden izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosunda Blunt ve Spencer'ın yanı sıra Robert Marshall, Valerie Pachner, Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones, Ciarán Hinds, Malcolm Storry ve Steve Wall gibi isimler yer alıyor. 

 

Diziyi yazıp yöneten Hugo Blick aynı zamanda Blunt ve Peaky Blinders'ın yapımcısı Greg Brenman ile birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstlenirken, Killing Eve'in yapımcısı Colin Wratten dizinin ana yapımcısı olarak görev alıyor. Mini western dizisi The English'ten yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.