Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'lu Red Notice'ten teaser yayınlandı

6.678 Gösterim
3 Eylül 2021 09:38
Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'lu Red Notice'ten teaser yayınlandı

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'u bir araya getiren Netflix'in aksiyon filmi Red Notice'ten teaser yayınlandı. Film, 12 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.


$200 milyon prodüksiyon bütçesiyle Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi olan Red Notice'ten ilk görüntüler nihayet yayınlandı. Bir FBI ajanının dünyanın en çok aranan sanat hırsızını yakalayabilmek için başka bir sanat hırsızıyla ortak çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları anlatan filmin başrollerini, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot paylaşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise We're the Millers, Central Intelligence ve Skyscraper gibi filmlere imza atmış olan Rawson Marshall Thurber oturuyor.

 

12 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak filmin konusu şöyle:

 

Interpol tarafından yayınlanan bir Kırmızı Bülten, dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için küresel bir uyarıdır. Arama yapmak için izin çıktığında, davayla FBI'ın en iyi profil uzmanı John Hartley (Dwayne Johnson) ilgilenir. Bu arayışı onu, dünyanın en iyi sanat hırsızı Nolan Booth (Ryan Reynolds) ile dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop'u (Gal Gadot) yakalamak için ortak olmaya zorladığı cesur bir soygunun içerisine sürükler. Olaylar silsilesi bu üçlüyü dünyanın dört bir yanındaki tenha bir hapishaneye, dans pistine, ormana ve hepsinden en kötüsü, sürekli birbirlerinin çalıştıkları şirketlere götürür.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.