Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves filminden yeni fragman yayınlandı

8.807 Gösterim
24 Ocak 2023 13:57
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves filminden yeni fragman yayınlandı

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) filminden yeni fragman yayınlandı. Film, 7 Nisan 2023 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.


Dungeons & Dragons, Amerikan dizilerinde sıkça konu olan ve zamanla dünyada yaygınlaşan bir rol yapma oyunu olarak ismini duyurmuştu. 2000 yılında Courtney Solomon'un çektiği Zindan ve Ejderha (Dungeons & Dragons) filminden sonra efsaneleşmiş oyun, Chris Pine'ın başrolünde yer aldığı Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) ismiyle bir kez daha sinemaya uyarlanıyor. 

 

Oyun Gecesi (Game Night) filminin yönetmenliğini yapan John Francis Daley ve Jonathan Goldstein, filmin hikâyesi için Renfield'ın yönetmeni Chris McKay ile çalıştılar. Bir hırsız grubunun kayıp bir kalıntıyı geri almak için giriştikleri soygunda, işlerin tehlikeli bir şekilde ters gitmesini konu alan filmde, Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head ve Hugh Grant gibi isimler de yer alıyor. 

 

7 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.