Drew Goddard yönetmenliğinde bir X-Force filmi geliyor

2.841 Gösterim
8 Eylül 2017 17:15
Drew Goddard yönetmenliğinde bir X-Force filmi geliyor

Deadpool 2'nin çıkmasını beklerken Fox evrene yeni bir projeyi daha ekliyor. Yeni film X-Force ekibine özel olacak. Fox yeni filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yapması için Drew Goddard ile el sıkıştı. 


1 Haziran 2018'te Türkiye'de vizyona girmesi beklenen Deadpool 2 heyecanı devam ederken, Fox X-Force filmi için düğmeye bastı. Deadpool 2'den sonra vizyon girmesi beklenen film her ne kadar X-Force filmi olsa da filmde ana karakter Deadpool olacak. Deadpool, Ryan Reynolds tarafından canlandırılırken, yine filmde başı çekecek olan diğer karakterlerden Cable, Josh Brolin tarafından canlandırılacak. 

Fox geçtiğimiz perşembe şöyle bir açıklamada bulundu: 

 

Stüdyo, X-Men karakterlerinin evrenini büyütecek. Önce yönetmenliğini, Aynı Yıldızın Altında (The Fault in Our Stars) filminin yönetmeni Josh Boone'un yaptığı  X-Men: New Mutants 13 Nisan 2018'de vizyonda yerini alacak; ardından David Leitch yönetmenliğinde ve Reynolsds'un canlandırmasıyla Deadpool 2, 1 Haziran 2018'de sinemaseverlerle buluşacak. Son olarak da X-Men: Dark Phoenix 2 Kasım 2018'de vizyona girecek. 

Deadline’ın özel haberine göre filmin yapımcılığını Simon Kinberg, Ryan Reynolds ve Lauren Shuler Donner üstleniyor. X-Force'un yönetmeni olacak olan Goddard ise daha önce birçok televizyon dizisi ve sinema filminde çalıştı. Daredevil serisinin, Marslı filminin yapımcılığı üstlenen Goddard, The Defenders, World War Z, Cloverfield gibi yapımlarda da yer almıştı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.