Doctor Strange'in yönetmeni Scott Derrickson, devam filminin de yönetmen koltuğunda oturacak

2.938 Gösterim
12 Aralık 2018 14:15
Doctor Strange'in yönetmeni Scott Derrickson, devam filminin de yönetmen koltuğunda oturacak

2016 yılında Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Doctor Strange'i yöneten Scott Derrickson'ın merakla beklenen devam filmi Doctor Strange 2'yu da yöneteceği açıklandı.


Marvel Sinematik Evreni'nde tüm gözler, evren içerisinde bir devri kapatacak olan Avengers: Endgame'e çevrilmiş durumda. Geçen hafta filmden yayınlanan fragmanın yankıları hâlâ tazeleğini korurken, Endgame sonrası Captain Marvel ile birlikte MCU'nun lokomotiflerinden biri olacağı tahmin edilen Doctor Strange'in merkezinde olduğu devam filmiyle ilgili de yeni gelişmeler yaşandı.

The Holywood Reporter'ın özel haberine göre, 2016 yılında gösterime giren Doctor Strange'te özellikle yarattığı görsel dünyayla övgü toplayan yönetmen Scott Derrickson, Doctor Strange 2'nun da yönetmen koltuğunda oturacak. Habere göre filmin senaryosunun emanet edileceği senarist arayışları sürerken; filmin çekimlerine 2020 ilkbaharında başlanması ve vizyon tarihinin 2021 Mayıs'ı olarak belirlenmesi planlanıyor. Benedict Cumberbatch'in yanı sıra ilk filmde yer alan Benedict Wong ve Rachel McAdams gibi isimlerin de devam filminde yer alması bekleniyor. İlk film yaklaşık iki yıl önce dünya genelinde $677,7 milyon hasılat elde etmiş, ayrıca eleştirel başarıyı da yakalamıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.