Scott Derrickson

Scott Derrickson


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Doktor Strange 4 Kasım 2016
UIP Türkiye 827.731 11.232.742
Lanet 2 21 Ağustos 2015
Bir Film 46.962 484.981
Bizi Kötüden Koru 29 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 58.912 646.217
Lanet 29 Mart 2013
Pinema 36.445 355.010
Dünyanın Durduğu Gün 12 Aralık 2008
Tiglon 279.285 2.512.938
Şeytan Çarpması 2 Aralık 2005
Warner Bros. Türkiye 261.216 1.750.260