Disney'in D23 fuarında açıkladığı tüm filmler

9.054 Gösterim
10 Eylül 2022 19:17
Disney'in D23 fuarında açıkladığı tüm filmler

Disney'in cuma günü gerçkeleşen D23 2022 fuarında açıkladığı yeni filmleri derledik.


Inside Out 2

Disney'in Oscar ödüllü 2015 yapımı animasyon filmi Inside Out seriye dönüşüyor. Yönetmen koltuğunda Kelsey Mann'in oturacağı filmin 2024 yazında vizyona girmesi bekleniyor. Ülkemizde Ters Yüz adıyla vizyona giren ilk film 489.265 seyirci tarafından izlenmişti.

Wish

Disney'in 100. yılı için seçilen ve tüm filmlerde kullanılacak dilek temasını birleştiren Wish, dileklerin tamamen gerçekleştiği büyülü bir ülke olan Dilek Krallığındaki fantastik yaşamı konu ediniyor. Ariana DeBose'un başrolünde yer alacağı filmin Kasım 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

Elio

Pixar'ın yeni bilim-kurgu filmi Elio, kendisini bulduğu galaksi yolculuğunda dünya gezegeninin büyükelçisi sanılan 11 yaşındaki bir çocuğun maceralarını konu ediniyor. Adrian Molina'nın yönetmenliğini üstlendiği filmin 2024 ilkbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Elemental

İlk duyurusu bu yılın başında yapılan Elemental filminden ilk görüntü yayınlandı. Peter Sohn'un yönetmenliğini üstlendiği film ateş, su ve karanın olduğu fantastik bir şehirin olağandışı çifti Ember ve Wade'in hikayesine odaklanıyor. Filmin 16 Haziran 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

The Little Mermaid

Aynı adlı 1989 yapımı animasyon filminin live-action uyarlaması olan The Little Mermaid'den ilk görüntüler yayınlandı. Rob Marshall'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin 26 Mayıs 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

Mufasa: The Lion King

Geçtiğimiz yıllarda live-action uyarlaması çekilen The Lion King filminin devamı niteliği taşıyan Mufasa: The Lion King, vahşi Afrika'nın kralı yetim Mufasa'nın yükseliş hikayesini konu ediniyor. Barry Jenkins'in yönetmenliğini üstlendiği filmin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Snow White

Grimm Kardeşler'in aynı adlı masalından uyarlanan 1937 yapımı animasyon filminin live-action uyarlaması olan Snow White'ın başrollerini Gal Gadot ve Rachel Zegler üstleniyor. Marc Webb'in yönetmenliğini üstlendiği filmin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Peter Pan and Wendy

Disney'in 1953 yapımı Peter Pan filminin live-action uyarlaması olan Peter Pan ve Wendy'den ilk poster yayınlandı. David Lowery'in yönetmenliğini üstlendiği filmin 2023 yılında Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Disenchanted

2007 yapımı Enchanted filminin devamı niteliği taşıyan Disenchanted'dan ilk fragman yayınlandı. Amy Adams ve Patrick Dempsey'in başrollerinde yer aldığı filmin Şükran Günü olan 24 Kasım 2022'de yayınlanması bekleniyor.

Haunted Mansion

Disney'in 2003 yapımı sinema filmi Haunted Mansion'ın yeniden çevrimi olan filmden ilk görüntüler paylaşıldı. Winona Ryder, Dan Levy ve Jared Leto'nun yer aldığı görüntülerin paylaşıldığı filmin 10 Mart 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: IGN, Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.