Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri (1 - 7 Temmuz 2024)

3.631 Gösterim
10 Temmuz 2024 17:00
Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri (1 - 7 Temmuz 2024)

Hafta boyunca dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri derledik.


Netflix Türkiye'de geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde La pasión turca zirvedeki yerini korudu. Rapman imzalı aksiyon serisi Supacell zirvenin en yakın takipçisi oldu. İkinci sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan Kimler Geldi Kimler Geçti bir basamak artışla üçüncü sıraya tırmandı.


Film kategorisinde, Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı Bursa Bülbülü açılışını zirvede gerçekleştirdi. 2024 yılının en çok izlenen ikinci filmi olan Lohusa bir basamak düşüşle ikinci sıraya geriledi. Sosyete Polisi serisinin dördüncü halkası Sosyete Polisi: Axelf ilk haftasında üçüncü sırada yer aldı.

bluTV'de geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde House of the Dragon liderlik serisini sürdürdü. Giray Altınok imzalı komedi dizisi Prens zirvenin en yakın takipçisi oldu. HBO imzalı kült dizi Game of Thrones haftayı üçüncü sırada tamamladı.


Film kategorisinde, ülkemizde yaklaşık 1,4 milyon seyirci tarafından izlenen Barbie zirvedeki yerini korudu. Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı Karanlık Gölgeler (Dark Shadows) ikinci sırada yer aldı. Platformun orijinal yapımı Kıyma: Orman Kanunları üçüncü sıraya tırmandı.

Prime Video'da geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde The Boys liderlik serisini sürdürdü. Platformun Hindistan yapımı orijinal dizisi Mirzapur ikinci sıraya yükseldi. Jodi Meadows imzalı çok satan kitaptan ilham alınarak hazırlanan yeni dizisi Lady Jane’im (My Lady Jane) bir basamak düşüşle üçüncü sırada yer aldı.


Film kategorisinde, Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper) açılışını zirvede gerçekleştirdi. Ahmet Kural ve Selçuk Aydemir'i tekrardan bir araya getiren Efsane ikinci sırada yer aldı. Yılın en iyi açılışına imza atan Kolpaçino 4 4'lük haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.