Deadpool 3'ün çekimleri Mayıs 2023'te başlıyor

9.396 Gösterim
14 Aralık 2022 14:02
Deadpool 3'ün çekimleri Mayıs 2023'te başlıyor

Deadpool 3'ün yönetmeni Shawn Levy, verdiği bir röportajda hazırlıkları süren film hakkında merak edilen detayları yanıtladı. Yönetmen, Deadpool 3'ün çekimlerinin Mayıs 2023'te başlayacağını belirtti.


Ryan Reynolds ile Free Guy ve The Adam Project gibi filmlere imza atan Shawn Levy, Reynolds ile bir kez daha işbirliğine gideceği Deadpool 3 filmiyle ilgili konuştu. Yönetmen koltuğunu 2018 yapımı Deadpool 2'ye imza atan David Leitch'ten devralacak olan Levy, üçüncü filmin çekim tarihini verdiği bir söyleşiyle açıkladı.

 

Her gün Deadpool evrenini yaratmanın, onun üzerine düşünüyor ve yazıyor olmanın ekibi de çok eğlendirdiğini söyleyen Levy, çekimlere Mayıs 2023 tarihinde başlayacaklarını bildirdi. Deadpool 3, 8 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek. 

 

Bugüne kadarki süreçte Deadpool 3 hakkında ilk detaylı bilgi Eylül ayında Ryan Reynolds tarafından yayınlanan bir videoyla paylaşılmıştı. Reynolds, Deadpool'dan görmeye alışkın olduğumuz mizahi bir dille üçüncü filmin sürprizini açıklamıştı. Yıllar boyunca X-Men evreninde Wolverine'e hayat veren ve 2017 yapımı Logan filmiyle karakteri son kez canlandıran Hugh Jackman'ı, Deadpool 3'te Wolverine olarak bir kez daha izleyeceğimiz müjdesi bu videoyla duyurulmuştu.

 

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.