Dead Ringers dizisinden ilk görseller yayınlandı

3.745 Gösterim
15 Şubat 2023 17:14
Dead Ringers dizisinden ilk görseller yayınlandı

Rachel Weisz'ın başrolünde yer aldığı Dead Ringers dizisinden ilk görseller yayınlandı. David Cronenberg'in aynı isimli filminden uyarlanan dizi, 21 Nisan 2023'te Amazon Prime Video'da yayınlanacak.


David Cronenberg'in 1988 yapımı Dead Ringers filmi, modern bir yorum olarak diziye uyarlanıyor. Altı bölümün tamamı Amazon Prime Video'da yayınlanacak dizinin ilk görselleri paylaşıldı. 

 

Kadın sağlığını ön plana çıkaran dizinin ilk iki bölümü ve son bölümünde Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene, The Nest), diğer bölümlerde ise Karyn Kusama (Jennifer's Body, The Invitation), Karena Evans (Snowfall, Y:The Lost Man) ve Lauren Wolkstein (Queen Sugar) yönetmen koltuğunda oturacak. Normal People ve Conversations with Friends gibi dizilerin yazarlarından Alice Birch, dizinin yaratıcısı, yazarı ve yürütücü yapımcısı olarak yer alacak.

 

Dead Ringers dizisi, kısır kadınlara meslek etiği açısından sorgulanabilecek prosedürler uygulayan ikiz jinekolog Elliot ve Beverly Mantle'ın karmaşık hayatlarını konu alıyor. Ünlü oyuncu Rachel Weisz, Mantle ikizlerini canlandıracak. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Britne Oldford, Poppy Liu, Michael Chernus, Jennifer Ehle ve Emily Meade gibi isimler yer alıyor. 

 

21 Nisan 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak Dead Ringers dizisinin ilk görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.