Jennifer Ehle

Jennifer Ehle


Gelecek Filmler

Azize Dram, Gizem, Korku

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

23 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vox Lux 27 Eylül 2019
Başka Sinema 3.814 52.563
Deli ve Dahi 29 Mart 2019
CGV Mars D. 103.731 1.939.622
Dev Avcısı 27 Temmuz 2018
Bir Film 15.714 195.585
Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat 2017
UIP Türkiye 506.777 6.505.938
Küçük Adamlar 9 Eylül 2016
M3 Film 1.727 21.841
Küçük Karmaşa 12 Haziran 2015
TME Films 3.516 49.758
Grinin Elli Tonu 13 Şubat 2015
UIP Türkiye 875.585 10.462.201
Tutku 4 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 120.115 561.036