David Leitch'in yönetmen koltuğunda oturduğu Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'dan yeni fragman!

3.071 Gösterim
18 Nisan 2019 15:02
David Leitch'in yönetmen koltuğunda oturduğu Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'dan yeni fragman!

Fast & Furious serisinin sevilen iki ismi Jason Statham ve Dwayne Johnson'ın bu kez usta aktör Idris Elba'yı da kadrosuna katarak seyirci karşısına çıkmaya hazırladığı spin-off filmi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'dan yeni fragman yayınlandı.


Birbirinden zıt iki karaktere sahip Diplomatik Güvenlik Ajanı Luke Hobbs ve Deckard Shaw'ın karşılarına çıkan kötü karakter Brixton'a karşı birlikte hareket edişini ve kendi tarzlarında kol kola bir mücadeleyi seyre sunacak olan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'ın başrolleri için Jason Statham ve Dwayne Johnson sevilen karakterlerine yeniden hayat verirken filmin kadrosunda Idris Elba, Vannessa Kirby, Eddie Marsan ve Eiza Gonzalez gibi isimler yer alıyor.

Serinin yazarlarından Chris Morgan ve Gary Scott Thompson'ın senaryosunu kaleme aldığı Hobbs & Shaw'ın yönetmen koltuğunda John Wick sonrasında kariyerindeki yükselişini sürdüren David Leitch oturuyor. 02 Ağustos 2019 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak olan filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.