Çok satan romanlardan uyarlanan Türk yapımı romantik filmler

3.218 Gösterim
12 Ocak 2024 14:05
Çok satan romanlardan uyarlanan Türk yapımı romantik filmler

Çok satan romanlardan uyarlanan Türk yapımı romantik filmleri derledik.


Beyza Alkoç'un aynı adlı romanından uyarlanan 3391 Kilometre bugün vizyona girdi. Bu vesileyle çok satan romanlardan uyarlanan Türk yapımı romantik filmleri derledik.

Hadi İnşallah

İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası adlı çok satan kitabından uyarlanan Hadi İnşallah toplamda 1 milyon 255 bin 390 seyirci tarafından izlendi. Büşra Pekin ve Murat Boz'un başrollerinde yer aldığı film, erkek arkadaşı tarafından terk edilince ayrılık sendromu yaşayan PuCCa'nın maceralarını takip ediyor.

Kocan Kadar Konuş

Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Kocan Kadar Konuş 1 milyon 930 bin 677 seyirci tarafından izlendi. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde yer aldığı film, hemcinslerinden ayrılan karakteristik özellikleriyle aşkı arayan Efsun'un eski aşkı Sinan ile olan eğlenceli ilişkisini takip ediyor.

Kötü Çocuk

Büşra Küçük'ün aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Kötü Çocuk 358 bin 192 seyirci tarafından izlendi. Afra Saraçoğlu'nun başrolü Tolga Sarıtaş ile paylaştığı film, okulun kötü çocuğu Meriç ile kısa sürede yakınlaştığı Kayla'nın hikayesini takip ediyor.

4N1K

Büşra Yılmaz'ın aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan 4N1K 463 bin 196 seyirci tarafından izlendi. Gözde Mutluer'in başrolü Hasan Denizyaran ile paylaştığı film, lise öğrencisi Yaprak ve arkadaşlarının eğlenceli hikayesini takip ediyor

Benden Ne Olur

Aslı T. Kızmaz'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Benden Ne Olur 360 bin 863 seyirci tarafından izlendi. Hazal Kaya'nın başrolü Onur Tuna ile paylaştığı film, çevresinin kendisinden beklediği düzeni olduramayan Sertab'ın hayatını düzene sokmak istediği dönemde Soner ile tanışması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

3391 Kilometre

Beyza Alkoç'un aynı isimli çok satan romanından uyarlanan 3391 Kilometre bu hafta vizyona girdi. Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak'ın başrollerinde yer aldığı film, aralarındaki uzak mesafeye rağmen aşkları süren bir çiftin hikayesini takip ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.