Christopher Nolan, yeni filmi için stüdyolarla görüşüyor

4.378 Gösterim
10 Eylül 2021 11:00
Christopher Nolan, yeni filmi için stüdyolarla görüşüyor

Christopher Nolan, "nükleer bombanın babası" olarak adlandırılan fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın, II. Dünya Savaşı sırasında atom bombasının bulunmasındaki rolünü anlatacak olan yeni filmi için stüdyolar ile görüşmelere başladı.


Christopher Nolan, yeni filmini hayata geçirmek için ilk adımları atıyor. Deadline'ın haberine göre ünlü yönetmen, Dunkirk'ten sonra bir kez daha II. Dünya Savaşı'nın dönüm noktalarından birini anlatacak olan yeni filmi için stüdyolar ile görüşmelere başladı. Bundan bir yıl öncesinde bu haber herkesi şoke edecek bir havadis niteliği taşırken, kariyerinin çok büyük çoğunluğu boyunca Warner Bros. ile çalışan Nolan'ın, Warner Bros.'un geçen sene sonunda sinemacılara danışmadan aldığı belirtilen 2021 takvimindeki filmlerin sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te gösterilmesi kararı sonrası stüdyoyla arası açılmış, yönetmenin yakın çevresine gelecek filmlerine başka stüdyoların çatısı altında imza atabileceğini söylediği konuşulmuştu. Deadline'ın haberi de tüm yaşananların adeta sağlamasını yapıyor.

 

Nolan'ın yeni filminin, II. Dünya Savaşı sürecinde Manhattan Projesi'nin başkanlığını yapmış olan ve "nükleer bombanın babası" olarak adlandırılan fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın, atom bombasının bulunması ve kullanılmasındaki rolünü merkezine alacağı konuşuluyor. Yine Deadline'ın haberinde, Nolan ile The Dark Knight Üçlemesi, Inception, Dunkirk gibi yapımlarda birlikte çalışan ünlü oyuncu Cillian Murphy'nin yönetmenin yeni filminde yer alabileceği belirtiliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.