Charles Dickens'ın eserinden uyarlanan The Personal History of David Copperfield'dan fragman yayınlandı

2.142 Gösterim
2 Ekim 2019 17:45
Charles Dickens'ın eserinden uyarlanan The Personal History of David Copperfield'dan fragman yayınlandı

Dev Patel, Tilda Swinton, Peter Capaldi, Hugh Laurie ve Ben Whishaw gibi isimlerin yer aldığı The Personal History of David Copperfield'dan fragman yayınlandı.


19. yüzyılın en büyük roman yazarlarından Charles Dickens'ın ünlü eseri David Copperfield, doğumundan itibaren belli başlı talihsizlikler geçiren ve türlü badireler atlatan David Copperfield'ın, bu yeryüzünde kendine bir yer edinme cabasını anlatıyordu. Eserleri daha önce onlarca kez yedinci sanata uyarlanan Charles Dickens'ın çok okunan yapıtı, I'm Alan Partridge, The Thick of It, Veep gibi dizilere ve In the Loop ile The Death of Stalin gibi ilgi çeken iki uzun metraja imza atmış Armando Iannucci tarafından yeniden uyarlanıyor.

 

Filmin bir diğer dikkat çeken özelliği ise geniş ve yetenekli oyuncu kadrosu. Dev Patel'in başrolünde yer aldığı The Personal History of David Copperfield'da, Tilda Swinton, Gwendoline Christie, Hugh Laurie, Ben WhishawPeter CapaldiBenedict Wong gibi isimler Patel'e eşlik ediyor. Prömiyeri Toronto Film Festivali'nde gerçekleşen film, 10 Ocak 2020'de İngiltere'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.