Dev Patel

Dev Patel

Doğum Tarihi

23 Nisan 1990

Yaş

31


Gelecek Filmler

Yeşil Şövalye Dram, Fantastik, Romantik

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 46.244 TL 1.780
21.06.2019 279.544 TL 14.088
03.02.2017 793.699 TL 49.372
06.05.2016 321.593 TL 20.306
24.04.2015 87.653 TL 6.176
06.03.2015 660.606 TL 53.494
21.12.2012 14.526 TL 1.508
27.04.2012 138.276 TL 12.288
23.07.2010 4.900.901 TL 438.639
27.02.2009 3.097.866 TL 338.209