Channing Tatum, Splash'in yeniden çevriminde rol alacak!

2.343 Gösterim
2 Ağustos 2016 12:29
Channing Tatum, Splash'in yeniden çevriminde rol alacak!

Ron Howard'ın yönetmenliğini yaptığı 1984 yapımı romantik komedi Splash sinemaya yeniden çevriliyor. Orijinal filmde denizkızını canlandıran Daryl Hannah'ın rolünde ise bu kez ünlü aktör Channing Tatum'u izleyeceğiz.


Sayısız filmde Ron Howard ile birlikte çalışan, Howard'ın yönettiği 1984 yapımı Splash'in senarist ve yapımcılarından olan Brian Grazer, kısa bir süre önce Splash'in ufak bir sürprizle yeniden sinemaya çevrileceğini açıklamıştı. Bahsi geçen ufak sürpriz de nihayet gün yüzüne çıktı.

Başrollerinde Channing Tatum ve Jillian Bell'in yer alacağı yeniden çevrimde, orijinal filmdeki karakterlerin cinsiyetleri değiştirilecek. Yani, Daryl Hannah'ın canlandırdığı denizkızı Madison karakterini Channing Tatum canlandırırken, hayatını kurtaran denizkızına aşık olan Tom Hanks'in Allen karakterine ise Jillian Bell hayat verecek. Deadline'ın özel haberine göre bu fikir başrol Jillian Bell'e ait. Filmin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı henüz belli değil. Yeniden çevrimin senaryosunu ise Marja-Lewis Ryan kaleme alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.