Cem Yılmaz imzalı Do Not Disturb filminden fragman yayınlandı

3.095 Gösterim
13 Eylül 2023 11:27
Cem Yılmaz imzalı Do Not Disturb filminden fragman yayınlandı

Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler: 2 Arada'nın ana karakteri Ayzek'e bir kez daha hayat verdiği yeni filmi Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece'den fragman yayınlandı. Film, 29 Eylül'den itibaren Netflix'te yayında olacak.


Cem Yılmaz, "iki film birden" konseptiyle çektiği iki projeden biri olan Karakomik Filmler'in 2 Arada bölümünün ana karakteri Ayzek'e yeniden hayat verdiği film Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece'den fragman yayınlandı.

 

Filmin senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini de üstlenen Cem Yılmaz'a, Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Mustafa Kırantepe, Zafer Algöz gibi isimlerin eşlik ettiği, 29 Eylül'den itibaren Netflix'te yayınlanacak olan filmin konusu ise şöyle:

 

Pandemi sebebiyle işsiz kalıp karaya dönen Ayzek, sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde konukların peşine takılarak umulmadık maceralara atılır. Hayatını bir düzene koyabilmek için attığı bu ilk adımda kendisini hiç beklemediği olayların merkezinde bulur.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.