Çekimleri Türkiye'de gerçekleştirilen Jason Statham'lı Servet Operasyonu bu hafta sonu vizyona giriyor

11.411 Gösterim
10 Ocak 2023 16:36
Çekimleri Türkiye'de gerçekleştirilen Jason Statham'lı Servet Operasyonu bu hafta sonu vizyona giriyor

Önemli bir kısmı Türkiye'de çekilen Guy Ritchie imzalı Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre), 13 Ocak'tan itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşuyor. Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett'in başrollerinde yer aldığı filmde, Kaan Urgancıoğlu, Bestemsu Özdemir, Tim Seyfi, Aksel Üstün gibi isimler de yer alıyor.


Dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatan Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre), 13 Ocak'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşuyor.

 

Çekimleri pandemi döneminde büyük oranda Antalya'da gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie otururken, başrollerinde Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett, Cary Elwes gibi isimler yer alıyor. Türkiye'den Kaan Urgancıoğlu, Bestemsu Özdemir, Tim Seyfi, Aksel Üstün, Doğan Barış Yaşar gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Servet Operasyonu'nun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.