Çekimleri tamamlanan Cezailer dizisinden yeni görseller yayınlandı

2.171 Gösterim
8 Temmuz 2022 15:20
Çekimleri tamamlanan Cezailer dizisinden yeni görseller yayınlandı

Başrollerini Rıza Kocaoğlu ve Yiğit Özşener'in paylaştığı Cezailer'den yeni görseller yayınlandı. Çekimleri tamamlanan dizi, sonbaharda Gain'de izleyiciyle buluşacak.


Amerikalı psikolog David Rosenhan'ın 1973 yılında Science dergisinde yayınlanan dünyaca ünlü çalışması Rosenhan Deneyi'ni Türkiye'de tekrarlamak isteyen Mert Güngel'in doktorların kendisini gerçek hastalardan ayırt edip edemeyeceğini test etmek için girdiği hastanede mahsur kalmasıyla yaşananları konu alan Cezailer'den yeni görseller paylaşıldı. Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizi, sonbaharda Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un yazdığı, yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz'un oturduğu dizide klinik şefi Menderes rolünü Rıza Kocaoğlu oynarken, deneyi tekrarlamaya karar verip cezai ehliyeti olmayan hastaların arasına katılan psikiyatr Mert karakterine Yiğit Özşener hayat veriyor. Lafını söylemekten asla çekinmeyen ve kimseden korkmayan psikiyatr Gamze’yi Esra Bezen Bilgin, cezailerin her şeyiyle ilgilenen hemşire Simge’yi ise Hayal Köseoğlu canlandırıyor. 

 

Bir Most Yapım dizisi olan Cezailer'de; Hakan Karsak, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Şerif Erol, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal ise cezailer koğuşunda yatan ve farklı psikiyatrik hastalıkları olan kişiler olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.