Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin çekimleri başladı

26.902 Gösterim
19 Temmuz 2022 11:55
Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin çekimleri başladı

Uzun süre sonra Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için bir araya gelen Behzat Ç. ekibi sete çıktı. Çekimleri dün başlayan dizi, yakında BluTv'de izleyiciyle buluşacak.


Geçtiğimiz haftalarda okuma provası gerçekleştirilen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin çekimleri Ankara'da başladı. Emrah Serbes'in ilk basımı bu yıl yapılan Çekiç ve Gül - Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi adlı kitabına dayanan dizinin senaryosu daha önce Maraşlı, Yarım Kalan Aşklar, Söz, Yüz Yüze gibi yapımlarda senaristlik yapan Ercan Uğur'un imzası taşırken, yönetmen koltuğunda Adı Efsane, Şampiyon, Ex Aşkım gibi dizilerin çeşitli bölümlerini çeken Devrim Yalçın oturuyor.

Yapımcılığını Kiralık Aşk, Servet, 1 Kadın 1 Erkek dizileriyle tanınan Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizinin Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'lı güçlü oyuncu kadrosuna son olarak Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler katılmıştı. Behzat Ç.'nin fenomen karakterlerinden Ercüment Çözer ve Harun'u canlandıran Nejat İşler ve Fatih Artman'ın ise dizide yer almayacağı açıklanmıştı.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi yakında BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.