Mehmet Ali Nuroğlu

Mehmet Ali Nuroğlu

Doğum Bilgisi

7 Kasım 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Rüya 21 Ekim 2016
M3 Film 18.994 121.311
Kış Uykusu 13 Haziran 2014
Pinema 304.782 3.577.811
Kusursuzlar 3 Ocak 2014
M3 Film 8.439 82.742
Tiglon 24.445 184.844
Sonsuz 18 Eylül 2009
Özen Film 105.386 808.777
Nokta 8 Mayıs 2009
Tiglon 18.429 113.031
Medyavizyon 44.050 319.988
Peri Tozu 4 Nisan 2008
35 Milim 38.212 283.769
Zincirbozan 13 Nisan 2007
KenDa 75.425 558.174
Umut Adası 16 Mart 2007
Özen Film 18.927 117.036
Cenneti Beklerken 15 Aralık 2006
Özen Film 60.080 424.042