Captain Marvel filminin kötü karakteri için düşünülen isim: Ben Mendelsohn

3.331 Gösterim
25 Ekim 2017 16:00
Captain Marvel filminin kötü karakteri için düşünülen isim: Ben Mendelsohn

Brie Larson'ın başrolünde yer alacağı, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmlerinden Captain Marvel'ın kötü karakteri için ilk düşünülen ismin usta oyuncu Ben Mendelsohn olduğu ve bu konuda görüşmelerin sürdüğü belirtildi.


Başarılı bir karakter oyuncusu olarak Hollywood'a adım atan Ben Mendelsohn, 2010 yılının dikkat çeken filmlerinden biri olan Animal Kingdom'da yer aldıktan sonra Killing Them Softly, The Dark Knight Rises, Starred Up, Slow West ve Mississippi Grind gibi yapımlarla tanınırlığını arttırmıştı. Bu yükselişini Rogue One'da canlandırdığı Orson Krennic ve Bloodline dizisinde performansıyla övgülere mazhar olduğu Danny Rayburn karakterleri ile taçlandıran Mendelsohn, stüdyoların ve mega serilerin radarında olmaya devam ediyor. Öyle ki, Variety'nin özel haberinde 2019 yılında seyirciyle buluşacak olan Captain Marvel'ın kötüsü için ilk tercihin usta oyuncu olduğu belirtildi.

Mendelsohn ile Mississippi Grind filminde birlikte çalışan Ryan Fleck ile Anna Boden'ın yöneteceği, Brie Larson'ın ise ünlü süper kahramana hayat vereceği Captain Marvel'ın hikâyesi henüz paylaşılmasa da, filmin 90'larda geçeceği ve Avengers'ın henüz tahayyül bile edilmediği bir dönemi anlatacağı belirtiliyor. Ünlü oyuncu Samuel L. Jackson'ın da, süper kahramanları bir araya getiren Nick Fury karakterine filmde yeniden hayat vermesi bekleniyor. Marvel hayranlarının merakla beklediği filmin planlanan vizyon tarihi ise 08 Mart 2019.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.