C Takımı 2'nin çekimleri başlıyor

1.837 Gösterim
16 Temmuz 2024 14:42
C Takımı 2'nin çekimleri başlıyor

Bu yıl gösterime giren C Takımı'nın devam filmi için hazırlıklar başladı. Murat Akkoyunlu, Toygan Avanoğlu, Sera Tokdemir, Barış Başar gibi isimlerin yer aldığı C Takımı 2'nin çekimlerine bu ay içerisinde Kastamonu'da başlanıyor.


16 Şubat 2024'te gösterime giren ve dokuz haftalık vizyon macerası boyunca toplamda 154 bin 348 seyirci tarafından izlenen C Takımı'nın devam filmi için hazırlıklar başladı.

 

1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatan C Takımı'nın devam filminde, yaşadıkları olaylar sonucu İstanbul'dan kaçmak zorunda kalan ekibin, bu kez gittikleri Kastamonu'da başlarını derde sokmasını konu edinecek.

 

İlk filmde yer alan Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Ömer Kurt, Sera Tokdemir, Hakan Bulut ve Barış Başar gibi isimlerin rollerine geri döndüğü C Takımı 2'de, kadroya Hakan Bilgin, Haydar Şişman, Ceren Arı, Taner Ayyıldız, Onur Sermik gibi isimler dahil oluyor. Barış Başar'ın senaryosunu kaleme aldığı, ilk filmden farklı olarak bu kez yönetmen koltuğunda Özgür Bakar'ın oturduğu C Takımı 2, 7 Şubat 2025'te sinemalarda gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.