Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu filmi Ad Astra'dan tanıtım videosu yayınlandı

3.793 Gösterim
12 Haziran 2019 11:24
Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu filmi Ad Astra'dan tanıtım videosu yayınlandı

James Gray'in yönettiği, başrolünde ünlü oyuncu Brad Pitt'in yer aldığı Yıldızlara Doğru (Ad Astra)'dan tanıtım videosu yayınlandı.


Uzun süredir prodüksiyon sonrası aşamada olan, vizyon tarihi de bu sürecin uzun sürmesinden dolayı ileri atılan Ad Astra'dan ilk fragman nihayet geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Çok geçmeden filmden bir de tanıtım videosu paylaşıldı.

 

Yıllar önce gizli bir uzay görevine çıktıktan sonra haber alınamayan babasının kaderinin peşinden giden ve bu süreçte hem insanlığı hem de güneş sisteminin tamamını tehdit eden tehlikeli unsurları keşfeden astronot Roy McBride'ın hikâyesini anlatan Ad Astra'nın başrolünde yıldız oyuncu Brad Pitt yer alıyor. We Own the Night, The Immigrant, The Lost City of Z gibi yapımların yönetmeni James Gray'in imzasını taşıyan filmde; Liv Tyler, Tommy Lee JonesRuth NeggaDonald Sutherland gibi isimler Pitt'e eşlik ediyor. Bu yılın merakla beklenen yapımları arasında yer alan Ad Astra, 20 Eylül 2019 tarihinden itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.