Tommy Lee Jones

Tommy Lee Jones


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yıldızlara Doğru 20 Eylül 2019
TME Films 208.910 4.057.954
Daha Yeni Başladık 18 Mayıs 2018
Bir Film 10.416 134.803
Suikast 26 Ağustos 2016
CGV Mars D. 1.123.237 12.372.556
Jason Bourne 29 Temmuz 2016
UIP 352.614 4.232.324
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
UIP 54.859 639.892
Aşk Yeniden 5 Ekim 2012
Medyavizyon 13.736 183.597
Tanrının Vadisinde 28 Mart 2008
UIP 43.987 394.445
UIP 78.816 689.970
Üç Defin 18 Ağustos 2006
Chantier 10.140 67.014
Başkaldırış 12 Eylül 2003
Özen Film 70.235 350.401
Siyah Giyen Adamlar 2 26 Temmuz 2002
Warner Bros. 214.947 832.136
Uzay Kovboyları 20 Ekim 2000
Warner Bros. 68.137 179.652
Vur Emri 13 Ekim 2000
A&P Filmcilik 35.604 35.349
Çifte Tehlike 31 Mart 2000
UIP 141.058 309.079
Kaçakların Peşinde 1 Mayıs 1998
Warner Bros. 116.064 92.417
Volcano 14 Kasım 1997
Özen Film 109.472 56.664
Warner Bros. - -
Batman Daima 1 Eylül 1995
Warner Bros. - -
Mavi Gök 3 Mart 1995
Umut Sanat - -
Müşteri 4 Kasım 1994
Warner Bros. - -
Nefes Nefese 9 Eylül 1994
UIP - -
Kaçak 5 Kasım 1993
Warner Bros. - -
Ateş Kuşları 14 Aralık 1990
Standard Film - -