Brad Pitt, David Leitch'in yöneteceği aksiyon filmi Bullet Train'in başrolünde yer alacak

1.946 Gösterim
7 Temmuz 2020 11:22
Brad Pitt, David Leitch'in yöneteceği aksiyon filmi Bullet Train'in başrolünde yer alacak

Atomic Blonde, Deadpool 2 ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi filmleri yöneten David Leitch'in çekeceği aksiyon filmi Bullet Train'in başrolünde ünlü oyuncu Brad Pitt yer alacak.


Quentin Tarantino'nun son filmi Once Upon a Time... in Hollywood'daki performansıyla oyuncu kategorisinde ilk Oscar ödülüne kavuşan Brad Pitt, yeni projesini buldu. Variety'nin haberine göre; ünlü oyuncu, daha çok cameo şeklinde yer aldığı Deadpool 2'de küçük de olsa bir işbirliğinde bulunduğu David Leitch'in yöneteceği Bullet Train'in başrolünde yer alacak.

 

Kôtarô Isaka'nın Japonya'da çok satan romanı Maria Beetle'dan uyarlanacak olan film, görevleri için bir hızlı trende bulunan beş ayrı suikastçının hedeflerinin kesiştiğini fark etmeleriyle gelişenleri anlatacak. Chad Stahelski ile birlikte John Wick'i yönettikten sonra solo yönetmenlik kariyerine Atomic Blonde, Deadpool 2, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi filmlerle devam eden David Leitch'in, Zak Olkewicz ile birlikte senaryosuna da imza atacağı filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz netlik kazanmış değil. Leitch,'in gelecek takviminde Bullet Train dışında Undying Love ve The Division filmleri de yer alırken, Brad Pitt bu projenin yanı sıra önümüzdeki dönemde Damien Chazelle'in yazıp yönettiği Babylon'da başrolü Emma Stone ile paylaşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.