Box Office Türkiye: Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'dan şaşırtan açılış!

22.232 Gösterim
12 Şubat 2018 18:15
Box Office Türkiye: Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'dan şaşırtan açılış!

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan, tahminlerin hayli altında bir performans olan 252.458 seyircilik açılışıyla Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu.


Recep İvedik filmleriyle gişe rekortmeni bir seriye imza atan Şahan Gökbakar, gişe anlamında konfor alanı olan bu serinin dışına her çıktığında, yine serinin kendisinin getirdiği yüksek gişe standardının gölgesiyle karşılaştı. Celal ile Ceren, Recep İvedik filmlerinin gerisinde bir gişe performansı sergilese de, 2.853.772 seyirciyle en çok seyirci çeken yerli romantik komedi filmi olmayı başarmıştı. Recep İvedik filmleriyle tür olarak daha çok paralellik gösteren Osman Pazarlama ise 2 milyona yakın toplam seyirci sayısıyla görece düşük bir performans sergilemişti. Gökbakar'ın 09 Şubat'ta gösterime giren yeni filmi Kayhan; oyuncunun, Recep İvedik markasında yer almayan filmlere seyirciyi ikna etmekte aynı başarıyı sergileyemediğinin kanıtı olmuş oldu.

 

Sekiz yüzü aşkın salonda gösterime giren Kayhan, vizyondaki ilk üç gününde 252.458 seyirci tarafından izlendi. Filmin vizyon macerasını hangi noktada bitirebileceğiyle ilgili ipuçlarını ise önümüzdeki hafta sonu performansıyla elde edeceğiz.

Serra Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği, bir önceki hafta sonunun Box Office Türkiye lideri Cebimdeki Yabancı, ikinci hafta sonu düşüş oranını 21% seviyesinde tutarak başarılı bir sonuca daha imza attı ve hafta sonunu 136.422 seyirciyle geride bıraktı. Film böylelikle on günde toplam 447.741 seyirciye ulaşmış oldu.

 

Fifty Shades serisinin finalini gerçekleştiren Özgürlüğün Elli Tonu (Fifty Shades Freed) ise selefi ikinci filmin açılışına yakın bir performans gösterdi ve 131.439 seyirciyle listeye üçüncü sıradan giriş yaptı. Üçüncü filmin bu açılışıyla Fifty Shades serisi Türkiye'de toplam 1,5 milyon seyirciyi geride bırakmış oldu.

 

Labirent: Son İsyan (The Maze Runner: The Death Cure), üçüncü hafta sonunda 78.736 seyirciyle Box Office Türkiye'nin dördüncü sırasında yer alırken, Gupse Özay'ın başrolünde yer aldığı Deliha 2, 74.660 seyirciyle beşinci sırada kendine yer buldu. Toplamda 1.961.855 seyirciye ulaşan film, böylelikle Özay'ın filmografisinde en çok seyirciye ulaşan yapım olmuş oldu. Bu unvanın bir önceki sahibi 1.914.199 seyirciyle Görümce filmiydi.

09 - 11 Şubat 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.