Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'ye Oscar adaylığı getiren I, Tonya'dan Türkçe altyazılı teaser!

5.793 Gösterim
25 Ocak 2018 13:30
Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'ye Oscar adaylığı getiren I, Tonya'dan Türkçe altyazılı teaser!

Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'ye Oscar adaylığı getiren I, Tonya'dan Türkçe altyazılı teaser yayınlandı.


Amerikalı buz pateni sporcusu Tonya Harding'in hayatından beyaz perdeye uyarlanan I, Tonya (Ben, Tonya), başarılı oyuncu Margot Robbie'nin ses getiren performansıyla bu yılın da en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Üç dalda adaylığa sahip olduğu 2018 Altın Küre Ödülleri'nde, Allison Janney'yi "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında ödülün sahibi yapan film, geçtiğimiz günlerde açıklanan Oscar adaylarına yine üçer dalda adaylığa layık görülerek damgasını vurdu. 

 

Lars and the Real Girl ve The Finest Hours gibi filmlerin ödüllü yönetmeni Craig Gillespie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu I, Tonya; aykırı kişiliği ve aşırı tavırları sebebiyle pek çok önyargıyla karşılaşmasına rağmen Amerika Şampiyonu ve üçlü Axel hareketini yapabilen tek Amerikalı kadın sporcu olan Tonya Harding'in karıştığı skandalları ve hayatının alt üst oluşunu ele alıyor.

Margot Robbie'nin Tonya Harding'e hayat verdiği filmde, Sebastian Stan eski eşi Jeff Gillooly rolünde seyirci karşısına çıkarken; Allison Janney ise çocukluğundan itibaren Harding'in hayatındaki en zorlu figürlerden biri haline gelmiş annesi LaVona Golden'ı unutulması güç bir performansla canlandırıyor.

 

Yılın en çok merak edilen yapımlarından biri olan I, Tonya; 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girerek seyirciyle buluşacak. İlk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.