Box Office Türkiye Özel: John C. Reilly ve Steve Coogan'ın başrolleri paylaştığı Laurel ile Hardy'den Türkçe altyazılı fragman!

2.168 Gösterim
25 Mayıs 2019 10:00
Box Office Türkiye Özel: John C. Reilly ve Steve Coogan'ın başrolleri paylaştığı Laurel ile Hardy'den Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: John C. Reilly ve Steve Coogan'ın başrolleri paylaştığı Laurel ile Hardy'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Hollywood'un en çok sevilen komedi ikilisi Stan Laurel ve Oliver Hardy'nin hikâyesini konu edinen Laurel ile Hardy (Stan & Ollie), 1920'lerden 1955'e yüzü aşkın filmde beraber rol alan ikilinin duygu yüklü kariyer yolcuğunu ve efsanevi veda turnesini mercek altına alıyor. Kariyerlerinin altın çağını geride bırakırken dostluklarının anlamını yeniden keşfettikleri bu macerayı seyirciyle buluşturacak olan filmin yönetmen koltuğunda Cass ve Filth gibi filmlerin BAFTA adaylığına sahip yönetmeni Jon S. Baird otururken başrolleri Oscar adaylığına layık görülmüş iki isim olan Steve Coogan ve John C. Reilly paylaşıyor.

Shirley Henderson, Nina Arianda, Rufus Jones ve Danny Huston gibi isimlerin Coogan ve Reilly'e eşlik ettiği Laurel ile Hardy, 28 Haziran 2019 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Altın Küre Ödülleri'nde John C. Reilly'ye adaylık getiren filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.