Danny Huston

Danny Huston


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kod Adı: Angel 23 Ağustos 2019
CGV Mars D. 62.722 1.200.847
Laurel ile Hardy 28 Haziran 2019
Bir Film 5.138 82.808
Oyun Gecesi 4 Mayıs 2018
Warner Bros. 59.797 850.331
Wonder Woman 2 Haziran 2017
Warner Bros. 472.966 6.181.169
Frankenstein 29 Ekim 2015
CGV Mars D. 44.487 504.229
Büyük Gözler 6 Mart 2015
CGV Mars D. 10.823 164.739
Son Şans 30 Mayıs 2014
M3 Film 620 7.399
Suç Ortağı 19 Nisan 2013
Duka Film 37.899 365.021
Hitchcock 29 Mart 2013
Tiglon 14.548 160.362
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. 384.188 4.302.146
Suikast (2011) 19 Ağustos 2011
Tiglon 15.655 143.900
Kadının Fendi 24 Haziran 2011
M3 Film 3.402 31.222
Robin Hood (2010) 14 Mayıs 2010
UIP 492.484 4.581.236
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. 476.597 4.811.400
Pinema 103.849 1.076.921
Tiglon 163.551 1.431.915
Dost Kazığı 23 Nisan 2009
Özen Film 12.335 106.454
30 Gün Gece 16 Kasım 2007
Warner Bros. 82.794 678.575
Krallık 2 Kasım 2007
UIP 66.207 604.935
Son Umut (2006) 1 Aralık 2006
UNP 66.129 577.402
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. 37.156 298.497
Gümüş Şehir 25 Şubat 2005
Bir Film 2.076 9.167
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. 206.034 1.467.692
21 Gram 21 Mayıs 2004
UIP 95.399 610.845
Anne Karanina 19 Eylül 1997
Warner Bros. - -
Colette 18 Eylül 1992
Özen Film - -