Nina Arianda

Nina Arianda

Doğum Bilgisi

18 Eylül 1984

Yaş

36


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Laurel ile Hardy 28 Haziran 2019
Bir Film 5.138 82.808
Florence 23 Aralık 2016
Bir Film 20.478 327.897
Dönüm Noktası 17 Nisan 2015
Mir Yapım 10.351 146.194
Aşkın Halleri 24 Ekim 2014
M3 Film 3.865 52.146
Kule Soygunu 4 Kasım 2011
UIP Türkiye 104.348 1.123.262
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Kazananlar Kulübü 22 Temmuz 2011
Tiglon 9.572 96.524