Benedict Cumberbatch, Colin Firth ve Richard Madden gibi isimler Sam Mendes'in yeni filmi 1917'nin kadrosuna katıldı

3.077 Gösterim
29 Mart 2019 15:40
Benedict Cumberbatch, Colin Firth ve Richard Madden gibi isimler Sam Mendes'in yeni filmi 1917'nin kadrosuna katıldı

Sam Mendes'in Spectre sonrası çektiği ilk film olacak olan 1917'nin oyuncu kadrosuna Benedict Cumberbatch ve Colin Firth gibi yıldız isimler katıldı.


Sinemada son olarak James Bond filmleri Skyfall ve Spectre'yi yöneten, sonrasında daha çok tiyatro projeleri üzerinde çalışan Sam Mendes, bir I. Dünya Savaşı hikâyesiyle sinemaya verdiği arayı sonlandırıyor.

 

1917 yılında I. Dünya Savaşı'nda mücadele vermekte olan iki genç İngiliz askerinin bir gününü anlatacak olan filmde, bu iki askere Captain Fantastic ile çıkış yapan George MacKay ve Game of Thrones'ta oynayan Dean-Charles Cahapman'ın hayat vereceği daha önceden açıklanmıştı.

 

Yeni gelen bilgilere göreyse filmin kadrosu daha yıldız isimlerle genişliyor. Daha önce Tinker, Tailor, Soldier, Spy filminde birlikte yer alan Benedict Cumberbatch, Colin Firth ve Mark Strong 1917'nin kadrosuna dahil oldu. Filme oyuncu ekibine katılan diğer isimler ise, Sherlock'ta Cumberbatch ile karşılıklı olarak oynayan ve dizide Moriarty karakterine hayat veren Andrew Scott ve Game of Thrones ile adını duyurup The Bodyguard dizisiyle popülerliğini pekiştiren Richard Madden oldu. Yılın son döneminde gösterime girmesi planlanan filmin prodüksiyon süreci önümüzdeki hafta içerisinde başlıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.