Ben Affleck ve Matt Damon'lı Air filminden ilk fragman yayınlandı

8.953 Gösterim
10 Şubat 2023 14:22
Ben Affleck ve Matt Damon'lı Air filminden ilk fragman yayınlandı

Ben Affleck'in yönetmen koltuğuna döndüğü Air filminden fragman yayınlandı. Michael Jordan ile Nike'ın 40 yılı bulan işbirliğinin anlatıldığı film, ABD'de 5 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek.


En son 2016 yılında Gecenin Kanunu (Live by Night) filmine yönetmenlik yapan Ben Affleck'i, yıllar sonra bir kez daha yönetmen koltuğuna döndüren Air filminden ilk fragman yayınlandı. Amazon imzalı filmin senaryosunu ise Alex Convery kaleme aldı.

 

Air filmi konu itibarıyla, Nike'ın gözüne kestirdikleri çaylak bir NBA oyuncusuyla anlaşma yapmayı hedefleyerek, yeni bir reklam stratejisini geliştirme sürecine değiniyor. Film, 80'li yıllarda henüz çaylak olan Michael Jordan ve Nike'ın Air Jordan markasıyla spor dünyasında devrim yaratan, ilerleyen yıllarda da oyunun kurallarını değiştirecek olan ortaklığını konu alıyor. 

 

Ben Affleck'in Nike'ın kurucu ortağı Phil Knight'ı canlandırdığı Air filminin oyuncu kadrosunda Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Chris Tucker, Viola Davis, Gustaf Skarsgård ve Julius Tennon gibi isimler yer alıyor. 

 

Air filmi, ABD'de belirlenen salonlarda ilk 45 gün sinemada gösterime girecek ardından Amazon Prime Video'da yayınlanacak. ABD'de 5 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.  

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.