Başrolünde Jessica Biel'in yer aldığı Candy dizisinden teaser yayınlandı

3.135 Gösterim
18 Mart 2022 14:17
Başrolünde Jessica Biel'in yer aldığı Candy dizisinden teaser yayınlandı

Hulu'nun, Teksas'ta yaşanan gerçek bir cinayeti konu alan yeni mini dizisi Candy'den teaser yayınlandı. Mad Men ile 3 kez Emmy'ye aday olan Robin Veith'in yazdığı, başrolünü Jessica Biel'in üstlendiği dizi, 9 Mayıs'tan itibaren ekranlarda olacak.


1980’de belli bir sosyo-ekonomik statüye, iyi bir eşe ve iki çocuğa sahip olan Teksaslı bir ev hanımıyken aynı kiliseye gittiği bir arkadaşını baltayla öldüren Candy Montgomery'nin gerçek hikâyesini konu alan Hulu dizisi Candy'den teaser yayınlandı. Beş bölümden oluşacak olan mini dizi, 9 Mayıs'ta başlayacak ve her gün yeni bir bölümü ekrana gelerek 13 Mayıs'ta final yapacak.

 

Elisabeth Moss'un takvim çakışması nedeniyle ayrılması sonrasında projeye dahil olan Jessica Biel, Candy Montgomery'yi oynayarak başrolü üstlenirken, arkadaşı tarafından öldürülen kurban Betty Gore'a Melanie Lynskey, Candy'nin eşi Pat Montgomery'ye Timothy Simons, Betty'nin eşi Alan Gore'a ise Pablo Schreiber hayat veriyor. Mad Men ile 3 kez Emmy'ye aday olan Robin Veith tarafından senaryolaştırılan hikâyedeki diğer karakterleri Raul Esparza, Sharon Conley, Russell Thomas, Bruce McKinnon, Dash McCloud ve Antonella Rose gibi isimler canlandırıyor. 

 

9 Mayıs'tan itibaren Hulu ekranlarında izleyiciyle buluşacak Candy dizisinden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.