Pablo Schreiber

Pablo Schreiber

Doğum Bilgisi

26 Nisan 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP Türkiye 119.356 1.837.006
Gökdelen 13 Temmuz 2018
UIP Türkiye 414.227 5.325.875
Suç Takımı 4 Mayıs 2018
Pinema 14.169 205.628
Mutluyum, Devam Et 17 Haziran 2011
M3 Film 12.346 107.986
Tiglon 146.297 1.480.702
Sevgi Fırtınası 17 Ekim 2008
Warner Bros. Türkiye 83.377 839.271
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP Türkiye 40.706 319.874