Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık filminden fragman yayınlandı

9.491 Gösterim
26 Ekim 2022 10:52
Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık filminden fragman yayınlandı

Guillaume Canet'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, Asteriks ve Oburiks'in Çin'e uzanan yeni macerasını konu edinen Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık'tan fragman yayınlandı. Film, 24 Şubat 2023'te ülkemizde gösterime girecek.


Daha önce canlı çekim olarak 1999 yapımı Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı (Asterix et Obelix Contre Cesar), 2002 yapımı Asteriks ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra (Asterix & Obelix: Mission Cleopatre), 2008 yapımı Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda (Asterix Aux Jeux Olympiques) ve 2012 yapımı Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde (Astérix & Obélix: Au service de sa Majesté) olarak dört kez beyazperdeye uyarlanan Asteriks ve Oburiks'in maceraları bu kez Çin'e uzanıyor.

 

Oyunculuğun yanı sıra uzun süredir yönetmenlik kariyerini de sürdüren Guillaume Canet'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Asteriks'e hayat verdiği Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık (Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu), Çin İmparatoriçesi’ni kurtarmak için bir maceraya atılan Asteriks ve Oburiks'i takip ediyor. Gilles Lellouche'un Oburiks'e hayat verdiği filmde ayrıca Marion Cotillard, Vincent Cassel, Mélanie Thierry, Pierre Richard, Linh-Dan Pham ve ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic gibi isimler yer alıyor. Film, Türkiye'de 24 Şubat 2023'te gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.